Ons bier in jouw zaak


 


 

Wij zijn Hans, Debra, Erik, en Daniel, vier verschillende mensen met verschillende dromen. Wat onze overeenkomst is? We zijn groot craftbier liefhebbers

TOEGANKELIJK BIER MET EEN EIGEN KARAKTER

Wat Brouwerij Leeghwater zo bijzonder maakt is dat we uitgesproken gebalanceerde bieren brouwen die voor een ieder toegankelijk zijn. Ieder die zijn bijdrage aan de brouwerij levert  heeft zijn  persoonlijke favoriete bier uit ons assortiment.

BIEREN MET STERKE VERHALEN

Daarnaast vertellen alle bieren die wij brouwen een sterk verhaal dat wij zo veel mogelijk terug laten komen in de strakke maar toch ook speelse uitstraling van onze hele craft bier lijn.

STERKE BAND MET DE KLANT

Onze bieren zijn verkrijgbaar op fust en fles en zijn terug te vinden in de horeca, slijterij, in de retail en bij verschillende groothandels. Om Brouwerij Leeghwater echt te leren kennen zouden we graag eens langskomen om onze bieren te laten proeven en samen te kijken welke bieren het best tot hun recht komen bij jou in de zaak. Ons doel is om een langdurige gerichte relatie op te bouwen met al onze  samenwerkingspartners en daar nemen we dan ook graag de tijd voor. 

ONS BIER ALS JOUW HUISBIER

Brouwerij Leeghwater brouwt naast het standaard assortiment ook eigen bieren voor diverse horecagelegenheden en bedrijven die wij kunnen voorzien van een eigen merkuitstraling en op maat gemaakte cadeauverpakking.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN ? WE KOMEN GRAAG LANGS

Bestellen, een afspraak maken of wil je meer informatie? Bel of WhatsApp naar +31 629 345 545 Mailen kan natuurlijk ook naar info@brouwerijleeghwater.nl