Fulltime accountmanager bij een bierbrouwerij in De Rijp

Is sales jouw way of life en ben je geen bierdrinker, maar een bierliefhebber? Help deze craftbier-brouwerij dan naar de top als fulltime accountmanager in De Rijp.

Wat ga je doen?

Brouwerij Leeghwater’s sales naar een next leveltillen. Als fulltime accountmanager in De Rijp ga je aan de slag bij een bierbrouwerij die sinds anderhalf jaar rondhopt in craftbier-land. Jij ontwikkelt de salesplannen van deze start-up en voert die uit, zodat Leeghwater-bier straks op ieder terras verkrijgbaar is.

Cheers. Hoe doe ik dat?

Dat is aan jou. Want dankzij jouw saleservaring van minimaal twee jaar, krijg jij het volledige vertrouwen. Jouw sales-initiatief is leidend en die kans pak jij maar al te graag. Geen regels opvolgen, maar regels maken. Hoe bouw én onderhoud je een sterke relatie met bestaande en nieuwe klanten? Hoe vind je die nieuwe klanten? Jij weet het, en doet het. En dat betekent ook dat je veel on the roadbent, op weg naar die (nieuwe) klanten. Soms samen met stagiairs en toekomstige junior accountmanagers, die jij meeneemt in jouw liefde voor sales en aanspoort om het onderste uit de brouwketel te halen.

Targets?

Zeker. Je stelt ze vast en houdt daarbij the bigger picture in de gaten: waar staat de bierbrouwerij nu en waar willen we naartoe? Jij denkt aan de langetermijnvisie en zet in op een stevige salesbasis: met tevreden klanten en klantenbestand dat langzaam maar gestaag groeit. Je kent de commerciële (craftbier)markt, analyseert wat er nodig is binnen de marktontwikkelingen en bedenkt vervolgens een meesterplan om daarop in te spelen. Daarover adviseer je het driekoppige bestuur en je overlegt met hen over de marketingplannen en –strategie.

Kortom: je bent fulltime accountmanager, maar ook een belangrijke kracht voor Brouwerij Leeghwater als geheel. Jij helpt deze brouwerij in zijn reis van start-up naar gevestigd biermerk, en krijgt daarbij de vrijheid die je nodig hebt. Hop on!

Werktijden en –dagen

Je werkt als fulltime accountmanager van maandag tot en met vrijdag tijdens de standaardkantoortijden. Maar heb je ’s avonds een klantafspraak op het strand of in de stad? Dan vind je dat geen enkel probleem.

Wat wij bieden:

• Een baan als fulltime accountmanager bij een bierbrouwerij in De Rijp, voor 40 uur per week;
• Een brutomaandsalaris tussen de € 2.400,- en € 3.800,-, afhankelijk van je ervaring;
• Een bonus- en pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
• Een laptop en smartphone van de zaak en thuiswerken als je daar behoefte aan hebt;
• Opleidingsmogelijkheden: kosteloos relevante trainingen of cursussen volgen;
• Meegroeien met deze start-up en de (bier)privileges die daarbij horen: veel vrijheid en ruimte voor je eigen (goede) ideeën;
• Een klein, hecht team met gemotiveerde collega’s om je heen, die maar al te graag een vrij-mi-bo met je drinken.

Wat wij vragen:

• Je hebt minimaal hbo-werk- en –denkniveau.
• Je hebt minimaal twee jaar saleservaring. Ervaring in de drankensector of horecabranche? Dan sta je een fust voor.
• Je hebt je rijbewijs B.
• ‘Initiatief’ is je tweede naam en je ademt ondernemen en zelfstandigheid.
• Je communicatieve en sociale skills zijn meer dan uitstekend.

Brouwerij Leeghwater

Klein beginnen, groot groeien: dat is Brouwerij Leeghwater. Deze start-up staat in De Rijp, in het hart van het ‘Land van Leeghwater’: het polderlandschap tussen Alkmaar, Purmerend, Haarlem en Amsterdam. Brouwerij Leeghwater wordt gerund door een driekoppig bestuur, een stagiaire en een hechte vriendengroep met één gemeenschappelijk doel: van Brouwerij Leeghwater een succes maken.

En dat lukt. We brouwen onze prijswinnende bieren op kleine schaal in De Rijp en op grote schaal bij Brouwerij Jopen in Haarlem. Zo houden we de kwaliteit van onze bieren hoog. Leeghwaterbieren zijn uitgesproken, gebalanceerd en relatief laag in alcohol. Ze zijn te vinden op festivals en evenementen door het hele land, maar ook gewoon in de plaatselijke Jumbo. Momenteel is de brouwerij bezig met de ontwikkeling van een eigen proeflokaal en brouwerij in Alkmaar.

Solliciteren

Spreekt de baan als fulltime accountmanager bij deze brouwerij je aan? Stuur je cv en motivatie naar hans@brouwerijleeghwater.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over de brouwerij? Check www.brouwerijleeghwater.nl.